Een greep uit mijn box aan visioenen, alle visioenen zijn religieus ingekleurd en waren helder en hebben een boodschap.

Vader God als mijn liefdevolle leraar

In de periode nog geen twee jaar geleden dat ik nog als medium werkte, maar mij bewust werd wat God daarvan vond en ook kreeg ik van christenen ernstige verwijzingen, raakte ik daardoor suïcidaal omdat ik het vreselijk vond dat ik niet gelijk orde op zaken kon stellen.  En tuurlijk heeft God geweten van dat gaat zo niet goed.

Op een van die avonden kreeg ik een visioen en ik zag mijzelf in een grote ruimte, die aanvoelde als een klas/school, voorin want ik moest naar voren komen.

Voorin stond een gigantisch groot bureau en daar zat een man achter hij leek streng maar ook erg aardig, een leraar, ik zat bij hem aan het bureau met een beetje afstand en ook in dit visioen was ik jong/een kind nog. Ik was aan het babbelen en lachen en de leraar zat huiswerk na te kijken zo leek het. Ik zag hem veel wegstrepen en we hadden best wel lol, maar zijn lach was meer de lach van”.. oww ja vind jij dat..”

Dus hij was als een Vader, die zijn kind opvoedt en die daarbij een beetje moet lachen, want hij heeft wat bij te schaven. Op dat moment kwam er een stroom vibratie enorme liefde over mij heen en voelde Vader, en wist onmiddellijk Hij is bij mij Hij weet het het is goed. Ik hoefde me niet opgejaagd te voelen en mocht het stap voor stap doen.

 

Volgende visioen: God laat mij niet vallen

Ik lag in de zee en voelde God, maar ik zag Hem niet. Plotseling werd ik bij mijn arm gegrepen met een enorme kracht en macht en ik voelde redding. Rechts werd ook iemand vastgegrepen, maar die persoon kende ik niet, dit visioen maakte duidelijk dat God mij beet had en dat hij mij niet zou laten vallen.

Visioen op een wolk : 'Joke brengt het woord van God'.

Ik zat op een wolk en was jong en was ontzettend gelukkig en vrij en blij. Naast mij zat mijn wijlen hond, ik had een wit jurkje aan dat glanzend was en ik had een prachtige parelmoerachtige, beetje doorzichtige huid met geen krasje erop…

Ik ging op de wolk door het hele land en iedereen keek alsof ze dachten kijk daar is ze, niemand zei wat maar iedereen knikte even vriendelijk alsof ze zeggen zouden “..Ja, je had gelijk..”
De betekenis van dit visioen is niet van deze wereld, het zegt mij dat God ooit mij laat zien aan hen die mij voor gek verslijten of uitlachen en erger.. Ze zullen weten ja , Joke bracht het woord van God.

Visioen over mijn hond Guida: ze is bij God

Ik zag Jezus, Hij is lang en een prachtige verschijning. Hij had een rieten mandje in zijn handen en ik keek daarin echter ik zag er niets in. Hij maakte mij duidelijk dat daar het woordje delen in lag (‘ het woord delen’) en gaf het mandje aan mij en hij wilde dat ik dat deed: zijn woord delen, iets wat ik nu ook doe

Toen mijn hond overleed hoorde ik “.. Guida is bij het bloed van Christus..” en door even er over na te denken zei het mij : ze is bij God.

Bidden: Een persoonlijke relatie met God in liefde

Er zijn veel mensen over de hele wereld die visioenen ontvangen echter het is moeilijk te toetsen maar dan: ook ik ken het boek niet van iemands leven.

Ik ben ook door diverse christenen weggeserveerd als dwaler omdat ze de kern van de visioenen niet begrijpen. Ik zie het zo, als ik bid is dat vanuit een persoonlijke relatie met God.

Een contact dat leeft: door en uit liefde. Als ik bid en God vraag waarom zou Hij dan de hele gemeente het antwoord geven wat blijft er dan nog overeind van mijn persoonlijke relatie met God.

Juist onder de christenen en verschillende stromingen vindt heel veel strijd plaats en het is niet aan ons te oordelen wat ik eerder schreef, er zullen mensen bij God zijn waarvan de kerk dacht no way, maar dan ook God is het is niet aan ons gegeven Hem te laten zijn zoals wij het willen.

Dit is zomaar een kleine greep uit de box. God heeft als een rode draad door mijn hele leven gelopen en ik hoop waarachtig dat je Hem vindt!!