Verhaal van Joke 1

Ben je er klaar voor? Pak anders een coffee of sapje want we gaan beginnen.

Wat ik eerder al schreef, ik stap in, in de laatste jaren van mijn leven waarin ik zo in Jezus ben gegroeid en steeds meer van Hem wil.

Later zal ook blijken en ik weet dat dat Jezus met mijn hele leven verweven is geweest en in verschillende fases in mijn leven steeds heeft willen doorbreken.  Maar ook daarom schreef ik, de Vader wil geen relatie met een slaaf maar met iemand die Hem oprecht zoekt en het maakt op dat moment niet uit hoe je leven eruit ziet.

Deze website is geen kerk dienst, maar opgericht door iemand die de diepte heeft mee gemaakt en zelfs onder de bodem lag, van destructief gedrag tot prostitutie dus me and myself.

Anyway, mijn hele leven had ik een voorliefde voor het paranormale ook al vond ik het soms best eng, het bleef me enorm trekken.
Ik ben altijd iemand geweest die heel gevoelig was/is en ik  ontving ook zeer geregeld visioenen, nu moet ik wel zeggen dat een visioen niet altijd gelijk van het kwade hoeft te komen op die zelfde manier sprak God ook tegen mij en snapte gelijk wat Hij bedoelde.

Ik zeg ook altijd alleen God heeft de hele waarheid zijn taal is duidelijk en begrijpbaar.
De kerk heeft mij vaak bekritiseerd door mijn visioenen en het horen van Gods stem, maar misschien ben jij ook net als ik dyslectisch en kun je je absoluut niet concentreren en al helemaal niet in een bijbel met kleine lettertjes.

Paranormaal. Joke's ervaring als medium

Een aantal jaren geleden toen ik het het paranormale bezig was, kwam ik met een medium in aanraking.  Ik gaf toen gratis consulten voor de lol, maar zij vond dat ik er mijn werk van moest maken.

Al snel solliciteerde ik bij een grote bellijn waar de mediums/waarzeggers/paragnosten consulent worden genoemd en wat was ik trots op mezelf.
Ik was ondernemer geworden in het paranormale wereldje en ik verdiende een prachtig inkomen.  Ik had het ontzettend druk op de lijn want ik werkte zonder de tools zoals tarot kaartjes, als een cliënt mij iets vroeg zoomde ik even in op de persoon en al snel hoorde/voelde/zag ik zaken waar de cliënt zich in kon vinden, helemaal happy was ik.

Financieel was ik vrij en ik kon doen wat ik wilde en werd de Hemel in geprezen door de cliënten. Het is er denk ik een beetje erin geslopen dat ik begon te denken, er klopt iets niet.  Omdat ik al wel van God  hield en in mijn beleving iets deed waar Hij het mee eens was; andere mensen helpen en waar ik kan ze de weg naar Jezus wijzen, tenminste dat dacht ik.

Ik ben namelijk niet het type christen dat overal de duivel in ziet, we leven op aarde en zijn in het vlees en daarbij horen wereldse zaken zoals ziek worden/zijn, handicap beperkingen enz.

De bijbel zegt ook dat God ons geen kalme reis heeft beloofd maar wel een behouden aankomst in Jezus Christus ( psalmen). Vrij vertaald betekent het dat God niemand geen lijden of ziekte beloofd maar zolang je in zijn nabijheid bent mag je erop vertrouwen dat het slechts alleen op aarde zal zijn het is dus vergankelijk.

Wauw dat lucht op hè dat God er gewoon is terwijl je ziek bent of door moeilijke tijden moet en dat dat helemaal niets met de duivel te maken heeft.

Entiteiten

Ohhh …al veel langer had ik kennis van de duivel en hoorde ik weleens verhalen van mensen of las en zag ik getuigenissen van mensen en herkende mijzelf erin omdat ik ook dingen mee maakte en zag en tot op mijn bot voelde wat klopt hier nou niet.

In mijn tijd als medium op de bellijnen heb ik met zeer grote regelmaat verhalen van cliënten zowel collega’s gehoord waarvan ik dacht dat is niet pluis en dan heb ik het echt over deuren die open gaan, gerommel in huis horen en laat ik zeggen ik heb dat ook allemaal mee gemaakt maar dacht ach het hoort erbij.

Als ik wilde gaan slapen werd er keihard mijn naam geroepen naast mijn oor zodat ik overeind schoot, koude uitademing voelde in mijn gezicht en werd ook aangeraakt, ik heb ook meerdere keren mee gemaakt dat mijn wijlen hond het zag, zag altijd kwade ogen en zag veel mensen in mijn huis die ik echt niet kende maar aan ze zag dat ze geen idee hadden waar ze waren.
Mijn huis werd een spookhuis.

Hartinfarct

Juist omdat ik God al kende en van hem hield, begon het bij mij te prikkelen dat ik op het terrein van de duivel mijn boterham verdiende en ik had ook contacten met christenen die het alleen maar moeilijker maakten vol met veroordeling en omdat het mijn baan was dus ik kon niet gelijk radicaal mijn leven overhoop gooien.
Want het had financiële gevolgen voor mij en de honden en ik begon eigenlijk weer suïcidaal te worden omdat ik wist dat het foute boel was en ik was daarvan doordrongen tot in het diepst in mijn wezen maar ik kon ook niet alles gelijk veranderen.

Ik kwam de wanhoop nabij want ik ging liever dood want had het voor de hondjes goed geregeld een zak geld en nieuw huisje dus het werd makkelijker zo omdat ik niet langer tegen God wilde zondigen.
Tijdens het wandelen met de hondjes vroeg ik aan God : “Vader wilt U mijn hart stil leggen ik ben op en kan het niet meer”!!

Twee dagen later kreeg ik een hartinfarct met schade en heb ik op de rand gelegen, en ik ben geen seconde in paniek geweest en nu blijkt ook wel waarom niet.

Levend Licht

Na mijn herstel periode ben ik toch weer als medium gaan werken want als ik zou stoppen was er geen gemeente die mij een uitkering wilde geven want fysiek werken zat er niet meer in…Hoe meer ik mij bewust werd dat ik van God hield des te meer stond het werken op de bellijn me tegen. Ik was op de meer aan het evangeliseren dan werkelijk paranormaal bezig.

Ik had op dat moment nog maar twee hondjes want ja ben een honden mens dus ik had een roedel. Op één van de vooravonden was ik aan het bidden en vroeg God oprecht hulp over hoe ik verder moest en op dat moment kwam er vanaf boven een levend goud mijn huis in dat zich als een zigzag bewoog en plots kwam de meest mooie diamanten kleurenpracht hierin te voorschijn. ik denk dat het vier tellen heeft geduurd,  het was adembenemend mooi.

De volgende dag moest ik weer een hondje laten in laten slapen. Waar we bang voor waren werd realiteit, kanker en slechte prognose dus ik denk ook dat God mij heeft laten zien Joke ik ben er.

Kijk ik zie het zo, mijn relatie met Vader God is persoonlijk en als ik bid en vraag ,waarom zou Hij dan de hele gemeente ( mede christenen ) het antwoord moeten geven, en is het niet God die weet dat ik dyslectisch ben en mij niet kan focussen, anyway toen nog niet. En is het niet God die en mij op Zijn manier naar zich toe trekt want een andere taal had ik toen niet verstaan.

Gewoon even tussen door.. In mijn prostitutie tijd werd ik geraakt door God via het Leger Des Heils. Het boekje dat ik van ze kreeg sloeg ik open en las :”.. uw zonden zijn het, die de scheiding brengen tussen u en uw God…”, het staat letterlijk zo in de bijbel, toen ik dat las verscheen de bladzijde licht op er kwam licht uit levend licht!!
Mijn hele leven is God bij mij geweest maar ik begreep niets van zijn woord.

Bijbel-met-lichtstralen-

Verdriet en Bidden

Goed, weer terug naar waar ik het over had. Ik was gestopt met het mediumschap en dacht, want ik had altijd gelezen en gehoord dat als jij één been naar God toezet en je meent het, dan komt Hij je tegemoet.  Ik heb natuurlijk nog mooiere getuigenissen gelezen van mensen en hun ontmoeting met God en verwachtte Hem elk moment want ik had gekozen voor Hem.

Stil, het werd helemaal stil en merkte niets van God en voelde mij ontzettend verlaten en teleurgesteld.  Ik had er echt verdriet over want ik miste Hem ook omdat het steeds stiller werd hoewel ik wel bleef bidden, zo ook voor een agapornis vogel die bij mij rond vloog en was verwilderd na een ontsnapping neem ik aan. God vroeg ik of Hij de vogel in mijn tuin wilde laten zodat ik het een thuis kon geven.  Soms als ik weer de teleurstelling voelde over God en op mijn bank zat en goedemorgen Vader zei bij het wakker worden vloog op dat moment de vogel wel eens voorbij dat ik dacht oww… dus toch.

Teleurstelling en twijfel

De oorlog van Oekraïne brak uit en wat werd ik daar door verteerd, al het lijden en het dierenleed wat ik zag, een asiel met drie honderd honden in de steek gelaten omdat de Russen er waren en de honden in het donker en kou bewust zijn doodgehongerd .. Ik ben een honden mens dus het brak mij, ik werd zo ontzettend teleurgesteld in God en zei ook:..” U kunt nog niet eens een vogel in mijn tuin houden laat staan een oorlog tegen houden..” en ik sloeg halsoverkop de deur naar God toe dicht. Ik besloot terstond weer medium te worden en was God gewoon weer even kwijt en dan was ik weer onbereikbaar voor God.

Het plan weer als medium te gaan werken voerde ik uit, ik besloot de opleiding lenormand ( kaartje leggen) te gaan doen om sneller contact te krijgen met de andere wereld. Ik had het super naar mijn zin: de opleiding ging goed en had al veel spullen gekocht voor als ik weer zou gaan beginnen en ik belde veel met collega’s op de bellijnen en ze zagen mij in visioenen allemaal terug op de bellijn komen.

Ik begon op dat punt te denken en nog meer te geloven dat God stil was al die tijd omdat Hij het juist goed vond dat ik weer als medium ging werken maar dit keer op een andere manier, meer de cliënt laten zien waar ze stonden en hoe verder en de weg naar God duiden. Ik had super veel zin weer aan de slag te gaan en weer meer geld in het laatje te krijgen en meer mogelijkheden.
Ten tijde van de opleiding las en hoorde ik het woordje occult wel heel erg vaak maar rechtvaardigde dat gewoon door te zeggen ja occult betekent verborgene dus.. (maar) ik begon ergens te voelen en ook al had ik er super veel zin aan, ik begon te voelen het is foute boel.

Ook in de paranormale leergroepen zag ik zaken van mensen wat er bij ze thuis aan de hand was en er werd heel makkelijk over demonen gesproken alsof dat normaal was. Naast de opleiding deed ik mee aan webinars om je gids te leren kennen en toen de dame in kwestie zei je kunt elk moment je gids gaan zien en als dat niet gebeurde was je gids er weer vandoor daar besefte ik mij wel “wat ben ik aan het doen “maar ik zat nog steeds in de flow van God vindt dit goed ,ik mag dit doen om ze bij Hem te brengen.

Ook in deze periode, ik wilde net gaan stofzuigen, werd er tot mij gesproken en hoorde God weet in Hem niet perfect, en bingo ik had mijn antwoord.
God weet dat ik niet perfect ben dus ik kan dat werk gewoon gaan doen want ik ben niet perfect en kan niet zijn zoals Hij wil en Hij vindt dat goed en nog meer geloofde ik dat ik op de bellijn voor God aan het werk ging.

God spreekt tot Joke

god-belt-jou-joke-met-god

Zoals ik overal gevoelig voor ben zag ik ook alweer een poosje entiteiten en kon altijd zien dat ze niet wisten waar ze waren en als ze een donkere zonnebril op hadden wist ik ow ja dat is er eentje die niet het licht in kan kijken.

Ik wilde ook mijn huis laten reinigen want ik wilde daar vanaf.  In mijn omgeving zijn er wel mensen die zulke dingen kunnen doen. Toen ze mij vertelde dat ze haar eigen huis ook eens had gereinigd en bij de afwas een hele smerige lach achter haar hoorde draaide ze zich om en keek twee vuur rode ogen aan, de duivel himself zoals ik het ook weleens zag.  Toen werd het me wel duidelijker allemaal: wat ik al die tijd voelde “het is foute boel” ook echt foute boel is, maar Joke dacht dat ze super woman was en cliënten kon redden op de bellijn.  Dus we gingen door gewoon tunnel visie en gaan.

Vlak voor ik zou begonnen, ik zat op mijn matras, werd er tot mij gesproken. Het horen van demonen is altijd laag hard en koud , maar deze stem was hoog en ik kon er geen mannen of vrouwenstem van maken want het was een stem uit liefde.

De liefde vibreerde naar mij toe en die hoge liefdevolle stem zei “.. ik kan het je niet verbieden…”.  Het was een duidelijke stem van liefde en hoog de hoogte in dus hoog de hoogste jaaaaa… de allerhoogste had mij laten weten:  je hebt een vrije wil,  ik verbied niets, en dat was wakker worden zeg… wow wat een koude douche van besef waar ik mij in begaf.
Ik heb datzelfde moment overal de stekker uit getrokken van wat maar enigzins ermee te maken had en verbrak alle banden ermee.  Nu ben ik weer partime werk zoekende…

Juist op momenten dat je keus voor God nog zo pril is, kun je lastig gevallen worden.

Maar onthoud… de duivel is onder je voeten, maar jij hebt volrecht omdat je ademt en autoriteit hebt in God.

Nu ik mijn leven aan God wijd en overduidelijk en zichtbaar van Hem houd werd ik ook nog lastig gevallen. Ik was aan boord dus dat stemde mij rustig maar ik zag een vreselijk vies smerige octopus zo ontzettend goor uit het water komen, die toch nog probeerde mij te pakken, maar ik zag dat het zijn kracht verloor…en deze vieze zaken zijn bekend terrein bij mediums enz..
Allemaal hebben ze wel ervaring met demonen en dit soort smerigheid maar ze zijn nog niet wakker zoals ik ook sliep…

vervolg >>