Over mij

Voel je welkom bij Onze Hemelse Vader, onze ABBA, want jij bent geliefd.
Hij koos voor jou toen hij jou creëerde, en Hij wacht op jou en hoopt dat jij voor hem kiest.

Maar..eerst introduceer ik mij aan jou.

ik ben Joke, een vrouw van middelbare leeftijd met een pittige bagage, maar ik sta stil en blijf even bij het moment, dat Hij, mijn lieve ABBA, de paar laatste jaren van mijn leven, want die jaren zijn alles geweest, wat mij eindelijk naar God toe dreef zoals nog nooit tevoren.

In dat moment de stille, toch noem ik het, van tranen en onzekerheden maar ook de zonde bedrijven en weten dat je het doet, daar blijven we staan!

En daar begint mijn verhaal >> en mijn getuigenis >> en ik hoop dat voor jou, die nu zoekt, de dam gaat breken.

Van harte welkom ben jij, jij die zoekt en onzeker bent , en de antwoorden nog niet vindt, of het nog niet gehoord heeft van iemand die daar is geweest in de diepte; de duistere wereld van machten en krachten.

Ontspan en wees even stil en weet dat Hij is zoals Hij is. En je niet voor niets bent gekomen

 

 

God houdt van je, dat is een feit, maar je moet God wel de ruimte geven om zich in jouw leven te kunnen bewegen.
Soms moet je radicaal dingen veranderen, zoals ik het ook moest en dat dat niet altijd makkelijk is.

Maar voor God een keus maken is een hervorming doorgaan omdat ook je gedachten gaan veranderen, dus ook het denken en voelen. Maar dit is een proces en ik ken eigenlijk geen mensen bij wie het makkelijk ging. Ik weet alleen 100% zeker dat als jij oprecht bent en je roept God aan dan komt Hij in welke manier dan ook om jou te helpen.

Ik ben gevoelig en paranormaal begaafd.

In mijn tijd als medium op de bellijnen heb ik met zeer grote regelmaat verhalen van cliënten zowel collega’s gehoord waarvan ik dacht dat is niet pluis en dan heb ik het echt over deuren die open gaan, gerommel in huis horen en laat ik zeggen ik heb dat ook allemaal mee gemaakt: Entiteiten, duistere machten en negatieve energieën.

Ik begreep dat ik op een verkeerde weg was ingeslagen, en door prachtige lichttekens en het woord horen van God ben ik teruggekeerd en op weg gegaan, waarbij ik naar God luister en met hem in gesprek ben.

Ik wil met deze website een baken van Gods licht zijn en steun bieden aan hen die nog werken in het paranormale en ook genoemde ervaringen hebben.>>

Of voor hen die het geloof en vertrouwen in het leven hebben verloren en zoekende zijn>>

De bijbel vertelt ons dat God ons geen kalme reis heeft beloofd maar wel een behouden aankomst in Jezus Christus ( psalmen).