Ik pleit Jezus

 Voordat ik deze website ga afronden, wil ik het nog over Job hebben.

  Job was trouw aan God en naast het feit dat hij werd getroffen door rampspoed, hij verloor alles, werd hij ook erg ziek.
Een paar vrienden van hem kwamen hem bezoeken en of het nog niet erg genoeg was zeiden ze ook nog, dan zal je vast geen goed geweten hebben, of je hebt vast verborgen zonden.

Wist je dat uiteindelijk Jezus hier heel boos over werd, lees Job maar eens in de bijbel en weet je dat dat vandaag de dag ook nog steeds gebeurt, precies zo als die vrienden van job het ook deden.

Als eerste zeg ik bij zulke vrienden moet je maken dat je weg komt, en ten tweede zo is Jezus niet. Hij wil alleen maar goed doen in jouw leven en laat zijn kinderen zo niet achter.

Er is maar één universele leugenaar die wil dat jij dat gelooft dat je het aan je zelf te danken hebt en dat is the devil himself.

Ben jij iemand dat zich op wat voor manier dan ook bezig houdt met het paranormale en herken je wat ik schrijf, en wil je daarover praten:
Elke avond om 19.00 tot 19.30 ben ik beschikbaar, ben jij suïcidaal en wil je daarover praten en zoek je Vader God daarin ook dan ben je vrij en mag je bellen op dat tijdstip, wijzigingen voorbehouden.

bijbelboek-job