Leven in het licht van God

Zelfmoord en gedachten over zelfmoord, hoe denkt God daarover.

Alhoewel ik wel wil geloven, dat als een mens in gebrokenheid moet leven en de weg zo donker is en er geen weg begaanbaar lijkt dat God soms genade kan schenken aan degene, die tegen de wil van God zijn leven vernietigt.

Maar wat ik ook eerder schreef op mijn site, wij moeten ervoor waken, dat wij van God geen God maken zoals het ons uitkomt, maar dicht bij het woord blijven.

Dat zal later, als je de hele website hebt gelezen, ook duidelijk zijn geworden. Dat zijn woorden er zeker toedoen.

bijbel-vrouw-verdriet-depressie
verdriet

Mijn persoonlijke verhaal van in het duister zijn en niets meer willen voelen.

Mijn eerste hond was overleden en ik kon het verdriet van rouw niet verwerken: ik wilde mijn hond terug en bij hem zijn.

Het is niet zo dat het een impulsieve gedachte was en begon de gedachte om te zetten in een plan om het daadwerkelijk uit te voeren. (En) ik zei tegen God:” Vader, U alleen weet hoe kapot ik ben en hoe in ernst ik nu ben, alleen U weet dat.

Kort daarna, dat kan een dag later zijn geweest, zat ik in de huiskamer en er kwam een stem mijn huis in, die nog scherper was dan het scherpste mes, en dat ging door mij heen, over mij en langs mij heen en zei in een echo in de kamer: “Joke, God is jouw schepper!!”.

( foto is van een andere hond dan in het verhaal)

God will carry you

Kijk hoe de herder in deze mooie film het verloren schaap op zijn schouders draagt

Ik wist gelijk dat God het niet wilde en dat Hij mijn pijn zag

Een keus voor God maken is een hervorming doorgaan

Ik ben ook ontzettend goed geholpen door getuigenissen van anderen, zoals ik nu ook hoop op dat ik iets kan toevoegen aan jouw leven.

God houdt van je, dat is een feit, maar je moet God wel de ruimte geven om zich in jouw leven te kunnen bewegen.
Soms moet je radicaal dingen veranderen, zoals ik het ook moest en dat dat niet altijd makkelijk is.

Maar voor God een keus maken is een hervorming doorgaan omdat ook je gedachten gaan veranderen, dus ook het denken en voelen. Maar dit is een proces en ik ken eigenlijk geen mensen bij wie het makkelijk ging. Ik weet alleen 100% zeker dat als jij oprecht bent en je roept God aan dan komt Hij in welke manier dan ook om jou te helpen.

God will carry you

religie-herder-en-schapen
degoedeherder