Je hoeft niet perfect te zijn

God wéét dat je oprecht bent in je hart...

Wat ik hoorde: “..God weet, in Hem niet perfect” heeft een hele andere betekenis dan..?

Het betekent God weet het, als je van Hem houdt, je bent Zijn kind.
Als God weet dat je oprecht bent in je hart naar Hem toe, wie is dan de mens om daarover te oordelen. Het oordeel is niet aan ons, enkel God en Hij alleen.

Maar God liet me toen weten”.. joke ik weet dat je niet perfect bent in mij”. Dat kan ook niet en nooit zal ik perfect zijn juist daarom heb ik Hem zo nodig, mijn leven in God is elke dag en wil steeds meer en meer van Hem.

Door wat God mij vertelde “Ik kan het niet verbieden”.  Vanaf daar is mijn relatie met God gedraaid, want inderdaad wij hebben die vrije wil om voor Hem te kiezen of niet!
Tenminste als je op de deze wereld de kans hebt gekregen Hem te leren kennen.

Nu kruip ik steeds meer en meer naar Hem toe als ik nare dingen zie op het nieuws of media omdat ik weet dat als God nu ingrijpt dan moet Hij daar ook ingrijpen, en dat is het einde.  Maar onze God onze ABBA heeft tomeloos geduld omdat Hij jou ook wil verlossen, je bent geliefd door God Hij is stapel gek op je, en Hij vindt het fijn als je met Hem praat en je alles deelt met Hem wat je in de gedachtendoos legt, weet je nog!

Wat ik kan zeggen over wat ik heb geleerd ...

We hebben inderdaad een aarde en er is inderdaad een”.. er is meer tussen Hemel en aarde..”, maar daarboven is God!!
Weet je nog! De allerhoogste stem.

God heeft niets te maken met wat tussen de aarde en Hemel is. Dat zijn de hemelse gewesten waarin geesten, entiteiten , demonen en gevallen engelen leven. In die wereld werken mediums/paragnosten/enz en daar ben ik mij ontzettend van bewust geworden, mede door verhalen van cliënten, oud collega’s en paranormale groepen. Maar ook mensen van dichtbij, die ik ken van persoon tot persoon,  die het kwade in huis hebben gehad. Het is een afschuw in de ogen van God en voorwaar ik moet dit schrijven: je komt in het oordeel terecht. Helaas is het zo dat meer dan de helft die zich bezig houdt met paranormale zaken niets van Jezus wil weten en zijn bestaan ontkent of juist roept God is het Universum,  ja ja:  God is maker van het Universum dat is net even wat anders.

Je kunt jezelf in het aardse leven niet verdrinken in de zwarte magie, want zwart is het, en denken in/na de dood in het licht te komen.  Dat is hetzelfde als koffie gaan drinken bij iemand waar je niets mee hebt.  Zoals je nu met die voorkennis deze praktijken bedrijft en het riante inkomen en lekker thuis werken niet wil opgeven voor Hem. Zo komt er een dag, een minuut dat Hij tegen jou zegt: “.. je wilde mij niet in jouw leven en ik kan je nu niet meer helpen, de genadetijd is voorbij..”.
Want zoals God goed is en goed is God en liefdevol zo is Hij ook een rechter.

Want zou het eerlijk zijn dat iemand die voor Vader God kiest en alles laat vallen de uitkomst hetzelfde zal zijn als voor hen die niet kiezen…

De liefde van God is groter dan menig Christen denkt..

Al geloof ik wel, maar ik schrijf ook ik geloof het, en dat zijn geen feiten, dat de liefde van God groter is dan menig Christen denkt. De Hemel bloeit van mensen waarvan op aarde werd gezegd “..nee, die is niet bij God ..”,  en mensen waarvan op aarde werd gezegd “..jaa, die is bij God..” hoeven  helemaal niet bij God te zijn.

Maar dan ook ik kan niet mijn eigen God creëren zoals ik het wil, Hij is en voornamelijk liefde maar oww wee Hij is en ik houd van Hem.

Vervolg >>