Je huis reinigen

Verwijderen/uitdrijven van entiteiten en demonen.

Je zult er vast weleens over gehoord hebben, zowel mediums/paragnosten of andere occulte werkers die zich bezig houden met die materie. Ook sommige religieuze mensen kunnen er bekend mee zijn.

Wat heeft het voor zin om iemands huis te reinigen, of om demonen te verwijderen, als je zelf niets aan de verandering doet is het van hele korte duur.

Als je werkelijk voor God een keus maakt en ik schrijf dit op basis van mijn ervaring, dan komt de hervorming vanzelf. Dat houdt in dat je anders gaat denken en dus ook voelen en langzaam aan het veranderen bent in Jezus Christus.

Door die hervorming zul je ook merken dat je minder lastig gevallen wordt en meer rust krijgt en ook echt merkt dat het zijn kracht aan het verliezen is.

Onthoudt: de duivel is onder je voeten jij hebt de autoriteit! In Jezus.

Er is een reden geweest waarom entiteiten bij je waren dat is iets wat tussen jou en God is, maar op het moment als je eenmaal voor God kiest zul je merken dat het verdwijnt, wat ik in een ander hoofdstuk schreef dat ik aan boord was ( in God ) en de duivel toch nog even probeerde om wat mee te pakken.

 

Alles op deze website geschreven is waargebeurd en mijn eigen ervaring en eigenlijk is in elk hoofdstuk of visioen God aanwezig.

Eenmaal thuis!

Ik geloof absoluut maar dat is gebaseerd op hoop, dat goede mensen zonder God in hun leven thuis zullen komen. Er zijn gewoon mensen die het verschil maken op deze wereld en eerlijk leven ( niemand is perfect).

Ik kan moeilijk geloven dat zij Gods troon nooit zouden zien, het is een moeilijk stuk met een zeer dunne grens omdat ik van God niet de God mag maken zoals ik het wil, en Hij is, want Hij is God.

Laat ik er dan voor bidden dat God genadevol zal zijn, maar heel eerlijk ga jij op de koffie bij iemand waar je niets mee hebt, en het gaat God er niet zozeer om of je een goed mens bent, het gaat Hem erom, wil je zijn kind zijn?

Wil je veranderen als je moet veranderen?? Wil je alles opgeven zoals ik het deed en er geen moment spijt van heb, maar zoveel rust en kalmte ervoor terug heb gekregen, want de gedachte box waar ik eerder over schreef gebruik ik dagelijks en zo leer ik ook, en misschien jij straks, dat zwijgen goud waard is, en je het aan God overlaat.
Dat de Hemel er een sterretje bij heeft bij een overlijden is volstrekt een valse leer.

Ik heb voor God gekozen

Ga nu eens zitten en bedenk in alles wat ik heb mee gemaakt met God, want deze website is maar een fractie van de laatste paar jaar waar ik werkelijk voor God kies. En geloof me: ik heb genoeg redenen om het niet te doen en dat is dan ook het wonder dat ik het wel heb gedaan.
Ik kon het omdat Hij mij hielp en God geeft een ieder in behoefte waar het hart oprecht is.

Dus als God alles de kast uittrekt om jou te redden, zal het dan echt zo zijn dat je zomaar de Hemel binnen stapt omdat je altijd goed deed??
Zal het dan zijn dat de Hemel er een sterretje bij heeft??

Maar ik geloof ook dat zijn liefde veel groter en breder is als de bijbel vertelt, maar Hij is God en daar leg ik mij bij neer dus ik bid voor mensen die Hem niet willen. Het evangelie is geen sprookjes boek met een happy end.

Van dichtbij heb ik meegemaakt hoe mensen geteisterd werden door demonen. Ik ken een vrouw die van gezicht veranderde en ook denkt dat God het occulte goedkeurt, en veel heel veel mensen zijn demonisch belast.

Dat ik deze website maak is een ernstige waarschuwing omdat we dicht bij zijn terug keer zijn.

Hij wacht op jou!! Jouw Vader, de Almachtige mijn grootste liefde die rechtvaardig lees goed rechtvaardig in liefde zal oordelen.